• Завладяващо присъствие на сцената.

  Балетът е красота и елегантност, тържество на изящния баланс между духа и тялото. Нашата мисия е да придадем блясъка на вашето присъствие на сцена.

   Гордостта в портфолиото ни са уникалните, индивидуално изрботени балетни и танцови костюми за професионални училища, школи и индивидуални поръчки. Балетните ни облекла можете да видите на сцени в България, Австрия, Германия, Румъния и др.

  costume-for-ballet

  Отличително качество на достъпна цена.

  Непрекъснатото търсене на качествени нови материи ни направи партньори с доказани производители от цяла Европа. Работим с широк набор от материи и цветове, небходими за реализирането на вашите идеи.

  Забележително разнообразие от модели.

  Дизайнерите ни са изцяло отдадени на създаването на уникални балетни и танцови костюми, изцяло съобразени с вашите предпочитания, хореография и визия за представянето ви на сцена. Имаме богат опит в създаването на костюми за класически, романтични балетни роли, латино или модерни танци, предназначени за професионални училища, танцови школи или индивидуална поръчки. Можете да ни поверите идеите си както за водеща роля, така и за цялата трупа.

  Прецизност и точност от първата стъпка:

  облеклата ни са индивидуално изработени,за да подхождат на всяка структура и тяло. От голяма важност опрелянето на точните размери, от които имаме нужда. Запознайте се с ръстовата таблица, с която започва съвместната ни работа.

  Заповядайте да научите повече за качеството и цените ни! Очакваме вашите предложения и идеи.

   Свържете се с нас